Bekväma arbetsskor som skyddar

Skor är viktigt. Arbetsskor är ändå viktigare. Ett par obekväma eller skavande och dåligt anpassade eller slitna arbetsskor kan förstöra arbetsdag efter arbetsdag efter arbetsdag. Detta innebär förstås ett problem och problem är till för att lösas. Berendsen Workwear har en sådan lösning. Under rubriken ”vi tar hand om dina arbetsskor” på Berendsen.se kan du läsa om, jo du gissade helt korrekt, om hur Berendsen erbjuder sig att ta hand om dina arbetsskor.

Denna tillhandahållna service innebär helt enkelt att du hyr dina arbetsskor av Berendsen som också ser till att ta in dessa arbetsskor med jämna mellanrum för att dels rekonditionera dem och dels laga alla eventuella skavanker som uppstått.

Detta är kanske inte vidare relevant för enmansföretaget men för en större verksamhet som industriverksamhet eller annat så kan denna service innebära en enorm fördel och tidsbesparing. Varje anställd tilldelas minst två par arbetsskor så att minst ett alternativ alltid ska finnas dem tillgängligt.

Men krav beroende på bransch och arbetsplatsförhållanden, behov, och även personlig preferens tenderar att variera avsevärd från en verksamhet till en annan och från en individ till en annan. Berendsen ser därför till att helt enkelt låta sina specialister besöka arbetsplatsen i fråga och låta de anställda prova ut en modell för just honom eller henne.

Läs mer om denna hyrservice på Berendsen.se