Hyr kylcontainrar och fryscontainrar

Table har genom tiden skapat bra förutsättningar för att kunder skulle känna sig nöjda med alla arrangemang och det finns flera exempel som intygar detta.

2012 höll Oriflame den så kallad Gold Conference och i slutet arrangerades en avslutningsfest på Friends Arena i Stockholm. Table var närvarande med utrusning till cirka 5000 gäster, allt från glas, porslin och bestick till köksutrustning, kylcontainers, köksbänkar, värmeskåp, vattenbad mm.
Summerburst organiserat av Stureplansgruppen var ett annat tillfälle för Table att visa sitt stora engagemang i att organisera och hyra ut. Med 50 000 besökare har Table klarat alla uppgifter på ett utmärkt sätt, med alla fryscontainers, kylcontainers, värmebad eller diskcontainers, värmehållningsdiskar, mm.

600 personer har bevittnat det spektakulära sättet Table har organiserat konferensen med midsommartema och middagen i eventlokalen Gamla Tryckeriet i Alvik. Där fick Table bidra med tält, belysning, dekor i olika former, ståbord och soffgrupper.

Table bidrar inte med expertis och utrusning till bara företagsevenemang utan också till privata föreställningar såsom bröllop som det som ägde rum utanför Eskilstuna 2011, när paret Andersson gifte sig. Leveransen av tält, möbler, dekor, personal catering, porslin, utrusning för mattilläggning och uppvärmning samt teknik för coverband till över 160 personer har gjort att hela bröllopet blev en succé.